Fish Tales is het geesteskind van visexpert Bart van Olphen. Jarenlang leerde Bart als chef in sterrenkeukens alles over het bereiden van vis. Pas toen hij de horeca vaarwel zei en zich stortte op de handel in vis, zag hij op wat voor ’n onverantwoordelijke wijze er wordt omgegaan met vis en haar leefgebied, de zee. Om het goede voorbeeld te geven, richtte hij Fish Tales op, een bedrijf dat werkt met liefde voor zee en vis. Zo is de tonijn van Fish Tales hengel gevangen en ook de zalm wordt op duurzame wijze gekweekt of gevangen. Het draagt bij aan een betere wereld, én een betere smaak.
Fish tales
Fish Tales is het geesteskind van visexpert Bart van Olphen. Jarenlang leerde Bart als chef in sterrenkeukens alles over het bereiden van vis. Pas toen hij de horeca vaarwel zei en zich stortte op de handel in vis, zag hij op wat voor ’n onverantwoordelijke wijze er wordt omgegaan met vis en haar leefgebied, de zee. Om het goede voorbeeld te geven, richtte hij Fish Tales op, een bedrijf dat werkt met liefde voor zee en vis. Zo is de tonijn van Fish Tales hengel gevangen en ook de zalm wordt op duurzame wijze gekweekt of gevangen. Het draagt bij aan een betere wereld, én een betere smaak.