Iedere dag belanden er honderdduizend broden in de prullenbak, vaak nog geen dag oud. Eeuwig zonde als je het de mannen van Tweede Jeugd vraagt. Als voormalig chefs weten ze als geen ander hoe je creatief kunt zijn met ingrediënten, en daarom maken ze nu niet alleen de duurzaamste maar vooral de lekkerste Supertosti’s en Crostini’s van gered brood. Met wild zwijn-, linzenstoof- en dubble cheese tosti’s is het predikaat ‘super’ misschien wel een understatement.
De Tweede Jeugd
Iedere dag belanden er honderdduizend broden in de prullenbak, vaak nog geen dag oud. Eeuwig zonde als je het de mannen van Tweede Jeugd vraagt. Als voormalig chefs weten ze als geen ander hoe je creatief kunt zijn met ingrediënten, en daarom maken ze nu niet alleen de duurzaamste maar vooral de lekkerste Supertosti’s en Crostini’s van gered brood. Met wild zwijn-, linzenstoof- en dubble cheese tosti’s is het predikaat ‘super’ misschien wel een understatement.