Iedere dag belanden er honderdduizend broden in de prullenbak, vaak nog geen dag oud. Eeuwig zonde als je het de mannen van Tweede Jeugd vraagt. Als voormalig chefs weten ze als geen ander hoe je creatief kunt zijn met ingrediënten, en daarom maken ze nu niet alleen de duurzaamste maar vooral de lekkerste Supertosti’s en Crostini’s van gered brood. Met wild zwijn-, linzenstoof- en dubble cheese tosti’s is het predikaat ‘super’ misschien wel een understatement.
Iedere dag belanden er honderdduizend broden in de prullenbak, vaak nog geen dag oud. Eeuwig zonde als je het de mannen van Tweede Jeugd vraagt. Als voormalig chefs weten ze als geen ander hoe je creatief kunt zijn met ingrediënten, en daarom maken ze nu niet alleen de duurzaamste maar vooral de lekkerste Supertosti’s en Crostini’s van gered brood. Met wild zwijn-, linzenstoof- en dubble cheese tosti’s is het predikaat ‘super’ misschien wel een understatement.
© Chef Centraal 2024
Voorwaarden
Cookies
Privacy
Toevoegen aan bestellijst of vaste order
Geen lijst gevonden
Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.