Burrata, het romige broertje van de mozzarella, veroverde in sneltreinvaart de harten van de Nederlandse kaasliefhebber. Traditionele Italianen zullen beweren dat de immens populaire kaassoort per se uit het land van ‘la dolce vita’ moet komen; wij weten inmiddels wel beter. De burrata van La Burrata wordt namelijk ’gewoon’ geproduceerd in Haarlem. De makers heten dan wel weer Ornella en Roberto, want je dacht toch niet dat we helemaal zonder Italianen kunnen?
La Burrata
Burrata, het romige broertje van de mozzarella, veroverde in sneltreinvaart de harten van de Nederlandse kaasliefhebber. Traditionele Italianen zullen beweren dat de immens populaire kaassoort per se uit het land van ‘la dolce vita’ moet komen; wij weten inmiddels wel beter. De burrata van La Burrata wordt namelijk ’gewoon’ geproduceerd in Haarlem. De makers heten dan wel weer Ornella en Roberto, want je dacht toch niet dat we helemaal zonder Italianen kunnen?