Dik & Schil is opgericht door twee jonge ondernemers met een achtergrond in psychologie en een gedeelde passie voor de horeca. Vanuit een duidelijke visie zetten zij zich in voor een circulaire productieketen, waarin restproducten niet langer als afval worden gezien, maar juist als waardevolle grondstoffen. Hun motivatie komt voort uit de constatering dat ongeveer 30% van ons eten en drinken onbenut verloren gaat, terwijl dit vaak nog vol zit met voedingsstoffen en smaak. Om hier verandering in te brengen, begonnen zij op eigen kracht met het inzamelen van koffiedik en sinaasappelschillen. Wat begon als een project tijdens de Minor Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam, groeide uit tot een innovatief bedrijf dat zich richt op het creëren van nieuwe, smaakvolle dranken en andere toepassingen uit reststromen. Met ambitie en creativiteit werken zij aan een duurzame toekomst en staan zij aan de vooravond van verdere groei.
Dik & Schil is opgericht door twee jonge ondernemers met een achtergrond in psychologie en een gedeelde passie voor de horeca. Vanuit een duidelijke visie zetten zij zich in voor een circulaire productieketen, waarin restproducten niet langer als afval worden gezien, maar juist als waardevolle grondstoffen. Hun motivatie komt voort uit de constatering dat ongeveer 30% van ons eten en drinken onbenut verloren gaat, terwijl dit vaak nog vol zit met voedingsstoffen en smaak. Om hier verandering in te brengen, begonnen zij op eigen kracht met het inzamelen van koffiedik en sinaasappelschillen. Wat begon als een project tijdens de Minor Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam, groeide uit tot een innovatief bedrijf dat zich richt op het creëren van nieuwe, smaakvolle dranken en andere toepassingen uit reststromen. Met ambitie en creativiteit werken zij aan een duurzame toekomst en staan zij aan de vooravond van verdere groei.
Toevoegen aan bestellijst of vaste order
Geen lijst gevonden
Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.