Michiel Fokker en Esmee Pater van The Art Of Ice maken van hun ijs ware kunststukjes. Met een achtergrond in de top van de horeca, een focus op verse ingrediënten en secuur uitgekiende smaakcombinaties maken ze een exclusief product zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Niet voor niets kiezen een flink aantal (sterren)restaurants inmiddels voor de luxe ijsvariaties van The Art Of Ice.
Michiel Fokker en Esmee Pater van The Art Of Ice maken van hun ijs ware kunststukjes. Met een achtergrond in de top van de horeca, een focus op verse ingrediënten en secuur uitgekiende smaakcombinaties maken ze een exclusief product zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Niet voor niets kiezen een flink aantal (sterren)restaurants inmiddels voor de luxe ijsvariaties van The Art Of Ice.
© Chef Centraal 2024
Voorwaarden
Cookies
Privacy
Toevoegen aan bestellijst of vaste order
Geen lijst gevonden
Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.