Sorteren
Sorteren
Datum (Nieuwste)
Datum (Oudste)
Prijs (Laagste)
Prijs (Hoogste)

621 Ferments

Merijn en Maarten zijn chefs bij restaurant Choux in Amsterdam. Met een gedeelde passie voor lekker eten en duurzaamheid zetten zij zich in om een positieve impact te maken op de voedselindustrie. Daarom hebben zij natuurlijke smaakmakers ontwikkeld van reststromen van rundvlees en paddenstoelen, waarbij zij gebruikmaken van fermentatie om wat anders als afval zou worden beschouwd om te zetten in heerlijke en unieke smaakmakers. Door hun sauzen te kiezen, voeg je niet alleen smaak toe aan je gerechten, maar steun je ook hun missie om voedselverspilling te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

621 Ferments

Merijn en Maarten zijn chefs bij restaurant Choux in Amsterdam. Met een gedeelde passie voor lekker eten en duurzaamheid zetten zij zich in om een positieve impact te maken op de voedselindustrie. Daarom hebben zij natuurlijke smaakmakers ontwikkeld van reststromen van rundvlees en paddenstoelen, waarbij zij gebruikmaken van fermentatie om wat anders als afval zou worden beschouwd om te zetten in heerlijke en unieke smaakmakers. Door hun sauzen te kiezen, voeg je niet alleen smaak toe aan je gerechten, maar steun je ook hun missie om voedselverspilling te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

DSC06415-scaled-e1697706061559

Je moet inloggen om te bestellen

Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.

Je moet inloggen om te bestellen