Sorteren
Sorteren
Datum (Nieuwste)
Datum (Oudste)
Prijs (Laagste)
Prijs (Hoogste)

Fruitslagers

Fruitslagers functioneert als een familiebedrijf, verenigd door een passie voor smaak en een gezond landschap. Vanuit hun boerderij en voedselstation in Culemborg telen, foerageren en onderzoeken ze ingrediënten, die vervolgens worden verwerkt tot diverse producten. Net als traditionele slagers werken Fruitslagers van kop tot staart: elk onderdeel van een gewas vindt zijn weg naar een van hun creaties.

Fruitslagers is te vinden op de menukaart als oplossing voor frisdrank (Roze Bunker), als plantaardig alternatief voor een entrecote (Boonzaak) of als alcoholvrij alternatief voor een stallige natuurwijn (Cul Sec). Hun missie is om het Nederlandse landschap diverser te maken. Daarom werken ze samen met regeneratieve boeren, waarbij ze bijvoorbeeld traditionele Nederlandse boonsoorten telen voor Boonzaak-tempeh, kruiden verbouwen voor Roze Bunker-frisdrank en complexe smaken destilleren uit voedselbossen voor hun Field Guide 0.0 spirits.

De kennis van het foerageren is overgedragen door hun voorouders. Deze eeuwenoude technieken vormen de kern van hun zoektocht naar nieuwe smaken en texturen. Met de ervaring die is opgedaan bij het ontwikkelen van Roze Bunker-frisdrank, hebben ze in negen jaar tijd velden vol fruitbomen en wilde kruiden aangeplant, talloze reststromen verwerkt en vele glazen vol sprankelende (siroop)oplossingen geserveerd. Door de jaren heen hebben ze de voedselketen door en door leren kennen en sterke samenwerkingen opgebouwd.

Nu breiden Fruitslagers hun menukaart verder uit. Door als oude wijnboeren inheemse gewassen te onderhouden en in hun voedsellaboratorium te experimenteren met gefoerageerde ingrediënten, hebben ze een regeneratieve menukaart ontwikkeld – een landschap vol smaak. Proef en draag bij aan het herstel van het landschap!

Fruitslagers

Fruitslagers functioneert als een familiebedrijf, verenigd door een passie voor smaak en een gezond landschap. Vanuit hun boerderij en voedselstation in Culemborg telen, foerageren en onderzoeken ze ingrediënten, die vervolgens worden verwerkt tot diverse producten. Net als traditionele slagers werken Fruitslagers van kop tot staart: elk onderdeel van een gewas vindt zijn weg naar een van hun creaties.

Fruitslagers is te vinden op de menukaart als oplossing voor frisdrank (Roze Bunker), als plantaardig alternatief voor een entrecote (Boonzaak) of als alcoholvrij alternatief voor een stallige natuurwijn (Cul Sec). Hun missie is om het Nederlandse landschap diverser te maken. Daarom werken ze samen met regeneratieve boeren, waarbij ze bijvoorbeeld traditionele Nederlandse boonsoorten telen voor Boonzaak-tempeh, kruiden verbouwen voor Roze Bunker-frisdrank en complexe smaken destilleren uit voedselbossen voor hun Field Guide 0.0 spirits.

De kennis van het foerageren is overgedragen door hun voorouders. Deze eeuwenoude technieken vormen de kern van hun zoektocht naar nieuwe smaken en texturen. Met de ervaring die is opgedaan bij het ontwikkelen van Roze Bunker-frisdrank, hebben ze in negen jaar tijd velden vol fruitbomen en wilde kruiden aangeplant, talloze reststromen verwerkt en vele glazen vol sprankelende (siroop)oplossingen geserveerd. Door de jaren heen hebben ze de voedselketen door en door leren kennen en sterke samenwerkingen opgebouwd.

Nu breiden Fruitslagers hun menukaart verder uit. Door als oude wijnboeren inheemse gewassen te onderhouden en in hun voedsellaboratorium te experimenteren met gefoerageerde ingrediënten, hebben ze een regeneratieve menukaart ontwikkeld – een landschap vol smaak. Proef en draag bij aan het herstel van het landschap!

Fruitslager_Lynn_diner_november-1

Je moet inloggen om te bestellen

Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.

Je moet inloggen om te bestellen