Het maken van een goede jus de veau -de moeder aller bruine sauzen- kost tijd en moeite. Reden genoeg voor chefs Joost en Paul om een jus de veau te ontwikkelen die (thuis)koks helpt in een handomdraai nóg lekkerder te koken. Na uitgebreid experimenteren is het de gepassioneerde Amsterdammers gelukt de perfecte jus te maken; mooi helder van kleur en bomvol karakter. De jus is ook verkrijgbaar in een wild-variant.
JUS DE VEAU
Het maken van een goede jus de veau -de moeder aller bruine sauzen- kost tijd en moeite. Reden genoeg voor chefs Joost en Paul om een jus de veau te ontwikkelen die (thuis)koks helpt in een handomdraai nóg lekkerder te koken. Na uitgebreid experimenteren is het de gepassioneerde Amsterdammers gelukt de perfecte jus te maken; mooi helder van kleur en bomvol karakter. De jus is ook verkrijgbaar in een wild-variant.
Toevoegen aan lijst
Toevoegen aan bestellijst of vaste order
Geen lijst gevonden
Bestellijst
Je moet inloggen om te bestellen
Heb je nog geen account en wil je graag klant worden bij ons? Dat vinden wij erg leuk.